>>753
被疑者の投稿

控え目に言ってキチガイ🤣
軍歴もないのに言うことだけは過激

Ryan Routh
@RyanRouth • Feb 25, 2022
#Biden Please send every weapon we have to Ukraine.
PLEASE PUT ALL OUR MILITARY PERSONEL ON PAID LEAVE SO THEY CAN GO AND FIGHT FOR UKRAINE as civilians if they wish. WE cannot sit around and do nothing; we cannot lose this war. WE MUST PUT AN END TO PUTIN-I will go and fight.

ライアン・ラウス
@RyanRouth • 2022年2月25日

#バイデン 私たちが持っているすべての武器をウクライナに送ってください。
彼らが望むなら、民間人としてウクライナのために戦うことができるように、すべての軍人を有給休暇にしてください。私たちは座って何もしないことはできません。私たちはこの戦争に負けることはできません。私たちはプーチンに終止符を打つ必要があります-私は行って戦います。