>>792
「He also pointed to Japan’s central role in developing GCAP’s advanced features, given its proximity to China.
“The counter-air capabilities of the People’s Liberation Army today are almost incomparably greater than Russia’s,”
he said, adding that Chinese weapons and sensors are likely to appear in Russian forces by the time GCAP’s
Tempest fighter enters service in the 2030s and 2040s.」
彼はまた、中国に近いことを考えると、GCAPの高度な機能を開発する上で日本の中心的な役割を指摘しました。
「今日の人民解放軍の対空能力は、ロシアのものよりもほとんど比類のないほど大きい」と彼は言い、
GCAPのテンペスト戦闘機が2030年と2040年頃に就役するまでに、中国の武器とセンサーがロシア軍に
現れる可能性が高いと付け加えた。
↑↑↑↑
GCAPの高度な機能を開発する上で日本の中心的な役割を指摘しました。
GCAPの高度な機能を開発する上で日本の中心的な役割を指摘しました。
さすがブロンク教授、このスレのゴミ屑アンチと違ってよくわかってる